O SALONU:

Drage dame, dobro došle u salon za negu kose "Žena". Ukoliko još uvek niste donele jednu od važnijih odluka u svom životu - kome da poverite negu i zdravlje Vaše kose - na pravom ste putu. Dolaskom u naš salon učinićete presudan korak.
Salon je počeo sa radom 30.06.2000. godine. Celokupna oprema salona (radna mesta, šamponjere i sav radni pribor) italijanske je make (čerioti), što Vam osim visokog kvaliteta garantuje i svetski dizajn, tako da ćete se u našem salonu osećati izuzetno prijatno prilikom svake posete.

Ali, kvalitet usluga i estetika u salonu, nisu sve čime se salon "Žena" može pohvaliti! Bićete iznenadjene besprekornom higijenom o kojoj se neprestano vodi računa. Ubrusi koji se koriste prilikom pranja kose i svih drugih usluga su uvek uredno oprani, opeglani i upakovani, tako da ih Vi otvarate neposredno pre pranja kose. Sav radni pribor se steriliše u ultrazvučnim sterilizatorima nakon jedne upotrebe.

S ponosom možemo reći da smo jedini salon u gradu koji u okviru tretmana pranja kose ima i tretman masaže glave. Masaža glave je posebno važna ne samo za pravilan rast i razvoj Vaše kose, već i blagotvorno pospešuje cirkulaciju, otklanja glavobolju, umor i napetost.


Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje poverenje, koje ćemo mi opravdati svojim kvalitetom. Da li još uvek razmišljate? Vreme je da se odlučite za "Ženu"

Vrijednost ljepote je u beskrajnoj raznolikosti vidova u kojima nam se javlja. U tome je i njena oplemenjujuća snaga i njena najveća draž.

Ivo Andrić